• Vikar 100% 1 År

22/02/2017

Menighetens Barnehage i Eidsberg søker vikar for styrer i 100% stilling. Varighet: 1år.

Menighetens Barnehage har 4 avdelinger på tre ulike steder i kommunen: Trømborg, Hærland og Eidsberg stasjon. Styrers kontor er i Trømborg. Barnehagen eies av menighetsrådet, samt to normisjonsforeninger i Eidsberg. Pr i dag har barnehagen 75 barn.

Arbeidsoppgaver:

• Daglig ledelse

• Budsjett og økonomistyring

• Personalansvar

• Overordnet faglig ledelse

• Vi ønsker søkere som har:

• Utdanning som førskolelærer og erfaring fra barnehage

• Engasjement for å lede en barnehage med kristen profil

• Erfaring med ledelse

• Evne til å arbeide målrettet og selvstendig

• Evne til å motivere medarbeidere og skape gode samarbeidsrelasjoner.

Den som tilsettes må kunne arbeide i samsvar med barnehagens vedtekter, instrukser og utvidede kristne formålsparagraf. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Barnehagen kan tilby:

• Motivert personale med lang erfaring

• Positivt arbeidsmiljø

• Tilsetting og lønn i henhold til gjeldende tariff

• Pensjonsordning i KLP

Styrer samarbeider nært med et lederteam bestående av tre ped ledere / styrerassistenter. Styrer deltar også i nettverk med styrere fra de kommunale og private barnehagen i kommunen.

Vikariatets oppstart kan avklares med interesserte søkere. Ytterligere opplysninger kan fås ved henvendelse til:

Barnehagen tlf 40145101 eller 40145103 ( Unni-Lise Østevik eller Lise Undrum)

• Styreleder Jan Thore Kjeve tlf 41449361

Ved tilsetting må det legges fram helse og politiattest av ny dato.

Søknadsfrist: 17.03. 2017 Søknad med CV kan sendes til Menighetens Barnehage Trømborgveien 502, 1850 Mysen