Voksne
 • Avdelingen vår: Nøtteliten i Trømborg.

  13/03/2018

  edf40wrjww2utHPContent:FullText

    Telefon: 40145106

  Her går de yngste barna .Pr d.d er vi 15 barn fra ett til snart 4 år. Avdelingen preges av trygghet , lek og glede med fokus på sosial kompetanse og personlig utvikling. Her er vi opptatt av at barna får en forutsigbar og trygg hverdag samtidig som det fokuseres på et balanserende innhold som gir utfordringer og aktiviteter som bygger mestringsfølelse. Avdelingen legger til rette for lek ut i fra barnas nivå og interesser. De ansatte er mye på gulvnivå for å veilede, observere og delta i barnas lek.. Bøker, frilek, sang og musikk er en naturlig del av vår hverdag og vi er opptatt av at alle barna blir sett og anerkjent for den de er.

  Avdelingen er for tiden med i prosjektet “Bravoleken” som vi tar for oss daglig i tre måneder av gangen høst og vår. Dette er en aktiv og utviklende lek som tar ca 15 minutter daglig. Bravo tar utgangspunkt i bokstaver, bilder og ord i samspill med motoriske bevegelser.

  Bravoleken er en investering i barnets utvikling, Barnet får bokstavelig talt leke seg til et forsprang det vil ha glede av hele livet”

   

 • 20/01/2018

  edf40wrjww2utHPContent:FullTexP

  Pedagogisk leder: Trine E Myhrer

  Pedagog 2: Solveig Lundestad

  Assistenter: Rita Fernandez , May Ellen Kåsa og Ingunn Bensø.

  Vikarer: Mick Neple, Hege Myhre

Fotoalbumet