Takk til Unni-Lise
  ( 27/09/2012 )
  edf40wrjww2utHPContent:ShortText


  Unni - Lise Østevik gir seg 30. september som styrer i Menighetens Barnehage. I den forbindelse inviterte barnehagens styre til en ”takke og hedre -fest ” 25. september.

  Unni-Lise ble ansatt i 1980 og overtok som styrer i 1982. Mange takket henne for en lang og trofast tjeneste preget av omsorg for både barn og ansatte, stor arbeidsinnsats og stor kunnskap om barnehagedrift.

  Det ble overrakt blomster og gaver. Kveldens høydepunkt var overrekkelsen av Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. 
   

  Avslutningsuke.

  Uke 39 er en spesiell uke for oss i barnehagen. Unni-Lise avslutter sine arbeidsoppgaver og rydder i saker og ting slik at alt er mest mulig klart til hennes arvtaker:  Hilde Kopperud.

  Avskjed med barna må naturligvis også få litt tid denne uka: På mandag besøkte Unni-Lise  barna i avd. Hærland for siste gang, torsdag blir det avskjedsfest med barna på Hebron og på fredag blir det en avslutningsfest med barna i Trømborg. Alle barna som har gått i barnehagen et år eller mer kjenner Unni-Lise. Selv om kontoret er i Trømborg, har hun i alle år vært jevnlig innom de andre avdelingene – gjerne en gang i uka. Da har hun ofte blitt møtt av ivrige barn som roper: ”Hei, Unni-Lise”.

  For barna er det nok litt vanskelig å forstå at den driftige Unni- Lise virkelig ikke skal jobbe mer. Et av barna hadde et tips dersom det skulle bli kjedelig for henne å være pensjonist: ” hun kan jo jobbe i  Stefanusbarnehagene ..”

  Vi i personalet takker Unni-Lise for samarbeidet og for at hun har vært en så god leder for oss i hele 30 år. Vi ønsker henne veldig gode dager og år som pensjonist!

  Lise Undrum.

  edf40wrjww2utHPContent:FullText

  Skriv tekst her