Voksne
 • Flytting av avdeling Hærland

  11/01/2019

  Endringer gjeldende fra 1. august 2019.

  Etter mange års drift i Bedehuset i Hærland vil det fra nytt barnehageår 2019/2020 bli endringer. Vi har  i flere år opplevd at søknadsmassen til Hærland har vært begrenset.Fra august kan Menighetens barnehage dessverre ikke kunne tilby barnehagetilbud i Hærland. Driften av avdelingen flyttes til Trømborg. De barna som flytter med blir fordelt på de ulike avdelingene. Personalet fordeles også slik at barna skal oppleve og ha noen kjente med seg.

  Vi håper at det vil bli en god løsning i mellomperioden før et nytt bygg står klart på Mysen.

   

 • Avdelingens særpreg

  24/08/2018

  edf40wrjww2utHPContent:FulHer

  Her har vi 11 barn i alderen 2- 6 år.

  Avdelingen ligger like ved Ludebyvannet. Fra uteplassen vår har vi flott utsikt utover vannet. Der kan vi se ender, kanadagjess, måker og fisken hoppe.                   Vi er nære skogen som vi bruker ofte. På uteplassen vår i skogen har vi en gapahuk som brukes i all slags vær. Litt lenger opp i skogen er den "gamle" plassen, der klatrer vi i trærne og rappellerer på fjellet.

  Vi legger stor vekt på barnas frie lek, det å inkludere hverandre og være en god venn. Hverdagen er preget av raushet, glede, humor, fleksibilitet og medvirkning. Vi har personalet som er tilstede for barna i deres hverdag.

   

  Telefonnummer: 401 45 102