• Avdeling Hærland er opphørt

09/08/2019

Siste dag i avdeling Hærland var fredag 28.06.19

Dagen ble markert med en flott avslutningsfest i regi av foreldrerepresentantene, hvor både barn og personale underholdt. Festens store overraskelse var en klovn som tryllet og skapte mye latter. En flott avslutning etter 41 års drift i lokalene. For brukere og personalet var det en vemodig dag.

Noen barn og alle i personalet er nå på plass i Menighetens barnehage avdeling Trømborg, fordelt på Nøtteliten og Ekornstubben.

• Flytting av avdeling Hærland

11/01/2019

Endringer gjeldende fra 1. august 2019.

Etter mange års drift i Bedehuset i Hærland vil det fra nytt barnehageår 2019/2020 bli endringer. Vi har  i flere år opplevd at søknadsmassen til Hærland har vært begrenset.Fra august kan Menighetens barnehage dessverre ikke kunne tilby barnehagetilbud i Hærland. Driften av avdelingen flyttes til Trømborg. De barna som flytter med blir fordelt på de ulike avdelingene. Personalet fordeles også slik at barna skal oppleve og ha noen kjente med seg.

Vi håper at det vil bli en god løsning i mellomperioden før et nytt bygg står klart på Mysen.